Kruso Logo
Kontakt os

Ucommerce.

Fleksibel e-handel løsning

Ucommerce er en gennemarbejdet og fleksibel e-handelsløsning, der kan vokse med din forretning. Systemet er fuldt integreret med markeds-ledende Content Management Systemer og giver de bedste forudsætninger for at udvikle en konsistent tilstedeværelse på nettet.

Uanset om dit CMS hedder Umbraco, Sitecore eller Kentico, så får du med Ucommerce en stærk og fleksibel platform, både til den simple webshop og til den fuldt integrerede B2B webshop. Med Ucommerce kan du håndtere flere webshops eller brands i samme løsning, endda med hver deres visuelle identitet.

Kruso anbefaler Ucommerce, når du baserer din website på open source CMS'et Umbraco eller som en udvidelse af dit Sitecore website med en shop-løsning.

Er du på udgik efter et helt nyt website, f.eks. med en multi-brand, multi-site websløsning, så lad os vise dig hvordan kombinationen af Umbraco og Ucommerce kan blive din kommende platform.

Skræddersyet til online succes

Det er afgørende for din succes med Ucommerce, at du får det integreret med dine øvrige systemer, som f.eks. Microsoft Dynamics AX eller dit eksisterende CRM system. Du kan også have behov for at tilpasse funktionerne, så de passer til lige netop dit design og dine målsætninger. Ucommerce er opbygget, så det er enkelt for udviklere at tilføje, modificere eller fjerne funktionalitet.

Når du vælger en Ucommerce-løsning hos os, guider vi dig gennem alle mulighederne, så du får truffet de rigtige valg. Vi gennemfører alle integrationer og tilpasninger, så du får en løsning, der er skræddersyet til din succes online.

Fordele ved Ucommerce

Ucommerce er designet som et plugin-modul til UmbracoSitecore og Kentico. Det betyder, at du vedligeholder din shop i samme back-end som resten af din hjemmeside.  Du kan også bruge indhold på tværs – du kan fx benytte billeder og produktblade, du allerede har liggende i Content Management Systemet, direkte i Ucommerce eller indsætte e-handels-funktioner på den eksisterende hjemmeside.

Nogle af de andre fordele, du får med Ucommerce er:

  • Stærke muligheder for at integrere med dine systemer, fx DAM, ERP, CRM m. m.

  • Unikt kampagnemodul, der giver mange muligheder og samtidig er let at overskue

  • Gode værktøjer til håndtering af transportleverandører og beregning af fragt

  • Standardiseret integration til en række betalingsløsninger

  • Omfattende funktioner til internationalisering, sprogversionering og flere valuta

DukaCloud baseret i Azure

Potentialet ved Ucommerce udnyttet til fulde

Læs hvordan vi har implementeret Ucommerce i vores commerce-løsning for Duka.

En løsning, der har sikret en mere hensigtsmæssig backend for redaktører og E-commerce managers, samt en række UX-koncepter, der har givet positive resultater i form af bruger feedback.