Kruso Logo
Kontakt os
Tilbage til karriere

UX Praktikant

København

Prøv kræfter med User Experience design igennem et intensivt praktik-teamforløb

Kruso søger UX-praktikanter til forårssemesteret 2022 til vores kontor i København. Vi gætter på, at du via din uddannelse har fået enten et teoretisk grundlag for at forstå, hvordan informationsteknologi kan skabe forandringer for mennesker såvel som organisationer og/eller gjort dig nogle praktiske erfaringer fra skoleprojekter med designudvikling. Men nu vil du mere end at lege – du vil have ægte tech under neglene. Og dét får du som User Experience designpraktikant hos Kruso.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vores offering no. 1 til dig, er vores faglige ambitionsniveau. På en tæt andenplads kan vi tilbyde os selv - menneskerne, og muligheden for at blive en del af det faglige og sociale kultureksperiment, som vi alle udfører på daglig basis.

Herudover får du:

  • 3000 kr. om måneden i erkendtlighed

  • Gratis lækker frokost

  • Mulighed for at deltage på relevante events i tech-branchen

  • Et stærkt netværk i en af Danmarks toneangivende tekniske konsulentbureauer

Hvad kommer du til at lave?

Du bliver en del af Krusos UX-team i det daglige arbejde fokuseret med innovations- og designprojekter. De enkelte projekter vil omfatte konkrete opgaver, som spænder fra det strategisk-orienterede UX, herunder research og strategisk planning, til det mere praktisk orienterede, herunder udvikling af brugerrejser, interaktionsdesign og UX-writing.

Din profil

Du læser på en relevant videregående uddannelse – enten akademisk eller praktisk/-professionsorienteret. Du kan og ønsker at arbejde ’frit under ansvar’, og du er selvstartende og initiativrig. Du har en ”YES, we Can!”-attitude og derudover tænder du på at dyrke høj faglighed og tør byde ind med egne idéer.

Om Kruso

Kruso er et digitalt udviklings- og rådgivningsbureau stiftet i 1999. Vi er specialiseret i udvikling af komplekse web-platforme og digitale konsulentservices. Vi er et godt sammentømret hold på små 100 specialister fordelt på vores kontorer i København, Aarhus, Malmø, Göteborg og Stockholm. Vi lever af – og på trods af – at forudsætningerne for at bygge menings- og succesfuld informationsteknologi er i konstant forandring. Vi er ’agile by heart’, også på UX-området, hvor brugerfortællingerne styrer udviklingsprocessen og ikke omvendt. Vi tror på, at planer er gode som vejledende redskaber til at rammesætte et projekt – men også kun dét. I UX-projekter må vi hele tiden være klar til at reagere på forandring og korrigere processen efter de reelle slutbrugeres behov. Alt dette til trods for, at vi altid arbejder hen mod en klar deadline. Det lyder som paradoksale omstændigheder for at drive en god forretning, men det er også vores nøgle til succes.

Har du, hvad der skal til?

Så indsend hurtigst muligt en ansøgning samt CV nedenfor. Husk at stillingen kun er aktuel for København.

Hvis du har spørgsmål til livet som praktikant hos os, så er du også meget velkommen til at skrive. Men gør det hurtigt!

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Ansøg

Søg jobbet ved at udfylde nedenstående formular:

Valgfri
Valgfri
Valgfri
Valgfri
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privacy Policy