Kruso Logo
Kontakt os
Tilbage til karriere

User Experience Designer

København

Hvis du lider af kronisk barnlig nysgerrighed, og har en empatisk og grænsesøgende ambitiøs tilgang til dit arbejde, byder vi dig ️hjertelig velkommen på vores UX-team i København.

Her vi du indgå i agile projekt-teams sammen med kundens produktejere og forretningsfolk samt vores tekniske specialister, og via den fælles indsats skabe forretnings- og brugermæssigt meningsfulde digitale transformations- eller videreudviklingskoncepter.

De enkelte projekter vil omfatte konkrete opgaver, som spænder fra det strategisk-orienterede UX, herunder research og strategisk planning, til det mere praktisk orienterede, herunder udvikling af brugerrejser, interaktionsdesign, UX-writing. mv.

Vi tilbyder dig

 • Mega søde og kloge kollegaer

 • Daglig inspiration i et spændende tech-miljø med internationalt udsyn

 • Lækker frokost

 • Branchens bedste pensions- og sundhedsordning

 • Mulighed for at deltage på konferencer og events

 • Organiseret karriere- og kompetenceudvikling samt videreuddannelse

 • Et arbejdsmiljø, som er præget af mennesker-aller-aller-først-tankegang

Hvem er du?

Som person er du ambitiøs, energisk og går ind i projektsamarbejder med både omtanke og gennemslagskraft. Du tager gerne ejerskab på beslutninger, så både kunder og kollegaer kan sparke r… i trygge, afklarede rammer! Herudover har du:

 • Mindst 3 års dokumenteret erfaring med at designe bruger-/kundeoplevelseskoncepter (service blueprints, brugerfortællinger, prototypeudvikling, mv.).

 • Erfaring med analyse, user research og afklaringsforløb.

 • Erfaring med at sætte dig selv i scene og med mod og personlighed agere ambassadøren for den gode løsning, i både faglige og forretningsmæssige diskussioner.

 • Erfaring fra multidisciplinært team-samarbejde.

 • Ambition om at sætte dig præg på en forretning i rivende udvikling!

Ideelt set er dine erfaringer fra bureau. For så ved du allerede, hvad det kræver. Hvis ikke, er du indstillet på, at der stilles ekstra store krav til kompetence, gennemslagskraft og engagement, når man er ”hired gun” ;)

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Rune Galschiøt, Chief Strategy Officer på tlf. 3131 4888. Vi vurderer ansøgninger løbende, så send os din ansøgning snarest muligt.

Hvorfor arbejde i Kruso?

Som virksomhed har Kruso én primær mission: Vi vil være verdens bedste arbejdsplads; et mål vi indfrier via kollektivt ansvar og engagement fra alle medarbejdere – missionærerne. – Vi er ”The Krusaders”!

Hos Kruso tillader vi os selv – ja, vi kræver ligefrem – at være nysgerrige. Vi udforsker nye teknologier og nye måder at arbejde på for at udvide vores perspektiv. Vi gør en ære ud af at levere kvalitetshåndværk i alle facetter af vores løsninger. Og vigtigst af alt, vi bekymrer os og tager hånd om hinanden og den verden, hvor vi som enkeltpersoner og som virksomhed spiller vores rolle.

Kruso gør en dyd ud af at tilbyde et dynamisk og åbent arbejdsmiljø – en ramme for samarbejde, vidensdeling og løbende selvudvikling og -realisering. Vi har en stærk professionel kultur, hvor vi fokuserer på at finde og udvikle de bedste løsninger til vores kunder. Samtidig dyrker vi en down-to-earth arbejdskultur og at kunne være en fleksibel arbejdsplads, der kan rumme alle personligheder og forskellige individuelle behov. Således har alle medarbejdere stor frihed til selv at strukturere deres arbejdstid.

Vi vægter det sociale højt og er stolte af det stærke fællesskab, som vi har på tværs af hele virksomheden. Derfor afholder vi også forskellige arrangementer som f.eks. biografaftener, fredagsbarer, innovationsdage og årlige weekendture for alle Krusaders.

Kruso er et digitalt udviklings- og rådgivningsbureau stiftet i 1999. Vi er specialiseret i udvikling af komplekse webplatforme og digitale konsulentservices og er en af Danmarks mest erfarne leverandører af digitale løsninger til både offentlige og private virksomheder. Vi er et godt sammentømret hold på små 100 specialister fordelt på vores kontorer i København, Aarhus, Malmø, Gøteborg, Stockholm og Lviv. Vores tjenester inkluderer digital strategi, user experience design, rådgivning, udvikling og drift.

Ansøg

Søg jobbet ved at udfylde nedenstående formular:

Valgfri
Valgfri
Valgfri
Valgfri
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privacy Policy