Kruso Logo
Kontakt os
Tilbage til karriere

Sitecore arkitekt & lead udvikler

København

Få opfyldt dine hedeste drømme om kvalitet, tværfaglighed og mening som arkitekt og lead-udvikler på en af landets største Sitecore-løsninger

  Skab fremtidens teknologi

  Er du en dygtig backend-udvikler med solid erfaring inden for Sitecore og .NET? Drømmer du om at blive en del af en virksomhed i vækst, der værdsætter teamwork, og som har ambitiøse mål om at blive den foretrukne teknologipartner for vores kunder? 

  Som lead Sitecore-udvikler hos os bliver din hovedopgave at være arkitekten skabe optimale teknologiske løsninger til vores kunder, primært med brug af Sitecore og .NET teknologistakken. Vi er på udkig efter en person, der brænder for at skabe gode løsninger, og som har viljen og evnen til at bidrage til virksomhedens og teamets kontinuerlige læring mod ekspertise. Vi sætter pris på dit engagement og din dedikation, og tilbyder et arbejdsmiljø hvor alle gør en forskel, og hvor der er rig mulighed for både personlig og professionel udvikling. 

  Din profil

  • Du er det naturlige centum i team-samarbejdet, som rådgiver kundens stakeholders og coach for andre udviklere, og du bidrager til kvalitet i både løsning og proces. 

  • Du er kodeæstetiker, og dedikeret til at levere løsninger af høj kvalitet. 

  • +6 års erfaring med Sitecore CMS, og har i øvrigt stærk viden inden for .Net, integrationer, DevOps, og CMS platforme. 

  • Du har et ønske om at udmærke dig og kontinuerligt forbedre dine færdigheder. 

  • Du er villig til at arbejde on-site hos vores kunder i København, efter nærmere aftale 

  • Du taler og forstår dansk flydende. 

  • Hvis du kommer fra uden for EU, har du en EU-arbejdstilladelse. 

  Din rolle

  Som senior Sitecore arkitekt og .NET Backend-udvikler spiller du en central rolle i at kode og assistere dit team i at skabe og levere kvalitetsløsninger til vores kunder. Din rolle går ud over bare at kode; du vil også være en aktiv del af de kundevendte teams, hvor du skal forstå og imødekomme kundernes krav gennem tæt samarbejde med dem. Du vil dagligt beskæftige dig med store projekter og avancerede integrationer, både som udvikler og som mentor for dine mindre erfarne kollegaer. 

  Hvorfor arbejde hos Kruso?

  Som virksomhed har Kruso én primær mission: Vi vil være verdens bedste arbejdsplads; et mål vi indfrier via kollektivt ansvar og engagement fra alle medarbejdere – missionærerne. – Vi er ”The Krusaders”! 

  Hos Kruso tillader vi os selv – ja, vi kræver ligefrem – at være nysgerrige. Vi udforsker nye teknologier og nye måder at arbejde på for at udvide vores perspektiv. Vi gør en ære ud af at levere kvalitetshåndværk i alle facetter af vores løsninger. Og vigtigst af alt, vi bekymrer os og tager hånd om hinanden og den verden, hvor vi som enkeltpersoner og som virksomhed spiller vores rolle. 

  Kruso gør en dyd ud af at tilbyde et dynamisk og åbent arbejdsmiljø – en ramme for samarbejde, vidensdeling og løbende selvudvikling og -realisering. Vi har en stærk professionel kultur, hvor vi fokuserer på at finde og udvikle de bedste løsninger til vores kunder. Samtidig dyrker vi en down-to-earth arbejdskultur og at kunne være en fleksibel arbejdsplads, der kan rumme alle personligheder og forskellige individuelle behov. Således har alle medarbejdere stor frihed til selv at strukturere deres arbejdstid. 

  Vi vægter det sociale højt og er stolte af det stærke fællesskab, som vi har på tværs af hele virksomheden. Derfor afholder vi også forskellige arrangementer som f.eks. biografaftener, fredagsbarer, innovationsdage og årlige weekendture for alle Krusaders.  

  Kruso er et digitalt udviklings- og rådgivningsbureau stiftet i 1999. Vi er specialiseret i udvikling af komplekse webplatforme og digitale konsulentservices og er en af Danmarks mest erfarne leverandører af digitale løsninger til både offentlige og private virksomheder. Vi er et godt sammentømret hold på ca. 150 specialister fordelt på vores kontorer i København, Aarhus, Malmø, Gøteborg, Stockholm, Lviv, Amsterdam og Hamborg. Vores tjenester inkluderer digital strategi, user experience design, rådgivning, udvikling og drift. 

  Ansøg

  Klar til at starte din rejse hos Kruso? Ansøg herunder:

  Valgfri
  Valgfri
  Valgfri
  Valgfri
  Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privacy Policy