Kruso Logo
Kontakt os
Tilbage til karriere

Senior Frontend Udvikler

København

Er du en passioneret Frontend Udvikler, der ønsker at tage dine evner til det næste niveau? Vil du gerne arbejde for en virksomhed i vækst, der vokser sammen som et team med ambitionen om at være den bedste teknologipartner for vores kunder?

  Hvad vi forventer af dig:

  • Frontend-udvikling er din professionelle passion: Frontend er der, hvor du har dine styrker i programmering. Det kræver selvfølgelig, at du har noget indsigt i backend-programmering, men frontend er der, hvor du kan gøre en forskel.

  • Sans for design: Det er et plus, hvis du har sans for design og kan improvisere over eksisterende designs eller endda har en baggrund inden for design, UX, UI.

  • Du er god til at kode: I sidste ende er kodning det, vi gør, og du udmærker dig ved webbaserede frontend teknologier.

  • Du er ambitiøs: Du vil være den bedste, og du forsøger konstant at forbedre dig.

  • Du er en teamplayer: Du kan lide det daglige samarbejde og videndelings med kolleger og bidrager til teamudvikling.

  • Du går op i kvalitet: Vores primære mål er at opbygge de bedst mulige løsninger til vores kunder, og du anerkender vigtigheden af ​​de sidste 10 procent.

  • Taler flydende dansk: Din primære klient taler dansk, så dette er et krav.

  Ud over ovenstående forventer vi, at du har evnen til at arbejde fra vores kontor og klientkontor begge beliggende i København.

  Hvad vil du lave som Frontend Udvikler?

  Som Senior Frontend udvikler vil dit job både bestå af at skrive kode og hjælpe dit team med at levere de rigtige løsninger til vores kunder. Vores arbejdsgange bevæger sig inden for forskellige teknologi frameworks og vi er af den overbevisning, at det handler om at tilpasse sig de udfordringer vi møder og skabe den løsning, der passer bedst til formålet. Når dette er sagt, så skal den rette kandidat til jobbet kunne mestre HTML, CSS og JavaScript. I vores seneste projekter har vi benyttet os af TypeScript, React/Preach og .NET. Men vi forsøger hele tiden at udvide vores horisont og udforsker nye frameworks og platforme, når de kommer til.

  Som Senior Frontend udvikler vil du skulle lede projekter, hvorfor det er vigtigt at du besidder en løsningsorienteret og selvforsynende person, med en bred værktøjskasse. Derudover forventer vi, at du har en interesse i nye teknologier og har lyst til at implementere disse i dit repetoire for hele tiden at forbedre kvaliteten af dit arbejde.

  Udover at være udvikler i dit team vil du også skulle arbejde sammen med kunden og kunne forstå deres behov. Du kommer altså til at arbejde i tæt dialog med vores kunder for at levere avancerede integrationer og kvalitetsløsninger.

  Hvis du har kompetencerne og ambitionerne til at udfylde en position som Lead Udvikler eller Client Lead er dette også en mulighed som vi stiller til rådighed. Du sætter selv grænserne og vi giver plads til både personlig og faglig udvikling. Som virksomhed udvikler vi os hele tiden og vi siger aldrig nej, hvis der opstår en change for at få den rigtige kandidat ind, der kan være med til at styre os i den rigtige retning.

  What do we expect of you?

  Hvorfor arbejde i Kruso?

  Som virksomhed har Kruso én primær mission: Vi vil være verdens bedste arbejdsplads; et mål vi indfrier via kollektivt ansvar og engagement fra alle medarbejdere – missionærerne. – Vi er ”The Krusaders”!

  Hos Kruso tillader vi os selv – ja, vi kræver ligefrem – at være nysgerrige. Vi udforsker nye teknologier og nye måder at arbejde på for at udvide vores perspektiv. Vi gør en ære ud af at levere kvalitetshåndværk i alle facetter af vores løsninger. Og vigtigst af alt, vi bekymrer os og tager hånd om hinanden og den verden, hvor vi som enkeltpersoner og som virksomhed spiller vores rolle.

  Kruso gør en dyd ud af at tilbyde et dynamisk og åbent arbejdsmiljø – en ramme for samarbejde, vidensdeling og løbende selvudvikling og -realisering. Vi har en stærk professionel kultur, hvor vi fokuserer på at finde og udvikle de bedste løsninger til vores kunder. Samtidig dyrker vi en down-to-earth arbejdskultur og at kunne være en fleksibel arbejdsplads, der kan rumme alle personligheder og forskellige individuelle behov. Således har alle medarbejdere stor frihed til selv at strukturere deres arbejdstid.

  Vi vægter det sociale højt og er stolte af det stærke fællesskab, som vi har på tværs af hele virksomheden. Derfor afholder vi også forskellige arrangementer som f.eks. biografaftener, fredagsbarer, innovationsdage og årlige weekendture for alle Krusaders.

  Kruso er et digitalt udviklings- og rådgivningsbureau stiftet i 1999. Vi er specialiseret i udvikling af komplekse webplatforme og digitale konsulentservices og er en af Danmarks mest erfarne leverandører af digitale løsninger til både offentlige og private virksomheder. Vi er et godt sammentømret hold på små 100 specialister fordelt på vores kontorer i København, Aarhus, Malmø, Gøteborg, Stockholm, Lviv, Amsterdam og Hamburg. Vores tjenester inkluderer digital strategi, user experience design, rådgivning, udvikling og drift.

  Ansøg

  Søg jobbet ved at udfylde nedenstående formular:

  Valgfri
  Valgfri
  Valgfri
  Valgfri
  Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privacy Policy