Kruso Logo
Kontakt os
Tilbage til karriere

Marketing praktikant

København

Har du en stor passion for kommunikation og marketing?

Har du en stor passion for kommunikation og marketing? Ønsker du et lærerigt, projektorienteret forløb med mulighed for selv at præge retningen og arbejdsopgaverne?

Så har vi det rette praktikforløb til dig!

Hos Kruso søger vi lige nu en ny praktikant til kommunikation og marketing på vores kontor i København. Du bliver en del af et ambitiøst digitalt bureau, der bobler af energi og brænder for at være de bedste. Du får stor medbestemmelse på de områder, du gerne vil arbejde med - derfor skal du være klar til at tage ansvar.

Herudover får du:  

  •  En lækker gratis frokostordning 

  •  Mulighed for at deltage på konferencer og andre relevante events i tech-branchen

Hvad kommer du til at lave?

Som en del af Kruso teamet kommer du til at arbejde tæt sammen med nogle af branchens skarpeste hjerner på et spirende og dynamisk bureau. Vi forestiller os, at dit forløb og dine opgaver kommer til at centrere sig omkring nedenstående, men vi tilretter selvfølgelig efter dine ønsker og kompetencer:

  • Content marketing: Strategi for og udarbejdelse af indhold til hjemmeside og sociale medier

  • Visuelt indhold til vores hjemmeside og sociale medier herunder produktion af video-, billede- og grafisk indhold

  • Corporate branding

  • Planlægning, markedsføring og eksekvering af interne og eksterne arrangementer og kampagner

  • SEO & Google Analytics (Kurser kan planlægges)

  • Email-marketing

Din profil

Vi søger dig, der har drive og engagement, er omhyggelig, præcis og fleksibel med et skarpt øje for detaljen. Du har stor interesse for kommunikation og marketing og er en dygtig formidler både mundtligt og skriftligt. Du følger med i den digitale udvikling og har måske allerede et fint kendskab til it-systemer og digitale værktøjer.

Du har en glad, smilende og imødekommende personlighed, og du studerer gerne på en videregående uddannelse inden for kommunikation, medievidenskab, marketing eller lignende. Vigtigst af alt er, at du er motiveret for at arbejde med kommunikation og marketing, og i fællesskab finder vi ud af, hvad netop du synes er spændende og skaber de rigtige rammer for din udvikling.

Derudover er det en kæmpe fordel, hvis du har et godt grafisk øje og har kendskab til Adobe programmerne.

Vi forventer ikke, at du kan alting endnu – men vi har en forventning om, at du har lysten og viljen til at dygtiggøre dig!

Hvorfor arbejde i Kruso?

Som virksomhed har Kruso én primær mission: Vi vil være verdens bedste arbejdsplads; et mål vi indfrier via kollektivt ansvar og engagement fra alle medarbejdere – missionærerne. – Vi er ”The Krusaders”!

Hos Kruso tillader vi os selv – ja, vi kræver ligefrem – at være nysgerrige. Vi udforsker nye teknologier og nye måder at arbejde på for at udvide vores perspektiv. Vi gør en ære ud af at levere kvalitetshåndværk i alle facetter af vores løsninger. Og vigtigst af alt, vi bekymrer os og tager hånd om hinanden og den verden, hvor vi som enkeltpersoner og som virksomhed spiller vores rolle.

Kruso gør en dyd ud af at tilbyde et dynamisk og åbent arbejdsmiljø – en ramme for samarbejde, vidensdeling og løbende selvudvikling og -realisering. Vi har en stærk professionel kultur, hvor vi fokuserer på at finde og udvikle de bedste løsninger til vores kunder. Samtidig dyrker vi en down-to-earth arbejdskultur og at kunne være en fleksibel arbejdsplads, der kan rumme alle personligheder og forskellige individuelle behov. Således har alle medarbejdere stor frihed til selv at strukturere deres arbejdstid.

Vi vægter det sociale højt og er stolte af det stærke fællesskab, som vi har på tværs af hele virksomheden. Derfor afholder vi også forskellige arrangementer som f.eks. biografaftener, fredagsbarer, innovationsdage og årlige weekendture for alle Krusaders.

Kruso er et digitalt udviklings- og rådgivningsbureau stiftet i 1999. Vi er specialiseret i udvikling af komplekse webplatforme og digitale konsulentservices og er en af Danmarks mest erfarne leverandører af digitale løsninger til både offentlige og private virksomheder. Vi er et godt sammentømret hold på små 100 specialister fordelt på vores kontorer i København, Aarhus, Malmø, Gøteborg, Stockholm og Lviv. Vores tjenester inkluderer digital strategi, user experience design, rådgivning, udvikling og drift.

Er du, den vi søger?

Så indsend din praktikansøgning samt CV nedenfor.

Som udgangspunkt starter praktikforløbet fra august/september og løber til og med december, men vi er fleksible ift. både start- og slutdato.

Praktikken er fuldtid, men vi forstår, at der også skal tages højde for og sættes tid af til studieopgaver.

Stillingen er lønnet og inkl. frokostordning.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til sib@kruso.dk 

Vi forventer at afholde samtaler løbende. 

Ansøg

Søg jobbet ved at udfylde nedenstående formular:

Valgfri
Valgfri
Valgfri
Valgfri
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privacy Policy