Kruso Logo
Kontakt os
Tilbage til karriere

Junior Consultant, Commercial

Aarhus

Kruso søger studentermedhjælper til vores offentlige salgsteam

Det offentlige er for mange virksomheder en vigtig kunde, og hos Kruso har vi i mange år leveret websites og digitale platforme til offentlige kunder såsom Folketinget, Udenrigsministeriet, Københavns Kommune m.fl. igennem udbud (du kan læse nogle af vores cases her). Men salg via offentlige udbud er ikke altid ligetil, og det indebærer ofte komplekse krav til vores evner til at udtænke fede løsninger, beskrive dem forståeligt og prissætte dem skarpt.

Det kræver en dirigent, som forstår at mestre både salg og projektledelse, for at sikre at vi kommer i mål til tiden, med et vinder-tilbud som slår konkurrenterne. Den dirigent kaldes for en Bid Manager, og lige nu leder vi efter en, der kan assistere og få musikken til at spille.

Har du lysten og evnerne, så kan du blive kollega til vores Bid Manager, Peter, og som Junior Consultant, bidrage til Krusos succes på det offentlige marked. Vi søger dig, der lige nu er godt i gang med studiet og har lyst til at supplere med noget praktisk erfaring. - Til gengæld får du masser af læring som du kan bruge i din karriere – måske en dag som Bid Manager!

Hvad kommer du til at lave?

Du bliver en vigtig del af Krusos Public Sales team, som i det daglige arbejde vinder nye spændende projekter igennem offentlige udbud. Sammen med dine kollegaer, vil du komme til at arbejde med:

 • Planlægning og projektledelse af nogle af vores tilbud. I starten er du med på sidelinjen, men så snart du føler dig klar får du selv kaptajn-kasketten

 • Følge op på, og samle bidrag ind, fra dine dygtige kollegaer

 • Research-opgaver omkring kunder, nye projekter og konkurrenter

 • Overvågning af markedet og screening af indkomne sager

 • Indsamling, analyse og -præsentation af data e.g. win rate, tilbudshistorik, konkurrentpriser, budgetter m.v.

 • Administrative opgaver som opbygning af dokumentbiblioteker, korrekturlæsning, udfyldelse af tilbudsformularer, upload af dokumenter på portaler, layout på dokumenter m.v.

Ovenstående er et udgangspunkt, som vi fintuner efter dine ønsker og kompetencer samt muligheder, der opstår undervejs.

Hvem er du?

Du læser på en videregående uddannelse med enten et kommercielt eller kommunikationsfokus, f.eks. fra Handelshøjskolen, Aarhus Universitet eller DMJX.

Du er struktureret, omhyggelig og præcis med et skarpt øje for detaljen. Du er selvkørende, initiativrig og søger gerne efter svar på det, du ikke har lært endnu.

Du tiltrækkes af en varierende hverdag med udfordringer, der spænder over dybdegravende researcharbejde til åbne diskussioner og workshops.

Du begår dig ubesværet på dansk, engelsk og måske et tredje sprog – og skriftligt er du stærkere end flertallet. Du kan bruge Office-pakken, og gerne Sharepoint – og ellers lærer vi dig det hurtigt.

Du er motiveret for at arbejde med salg og projektledelse og har lysten og viljen til at dygtiggøre dig!

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erhvervserfaring fra et andet studiejob.

Vi tilbyder dig

 • At blive en del af en fagligt kompetent og sjov kommerciel afdeling med et skyhøjt ambitionsniveau

 • Mentorship fra vores Bid Manager + sparring fra flere faglige nøglepersoner

 • Hands-on erfaring med salg til det offentlige

 • Faglige kommercielle udfordringer hvor dit engagement og input tæller

 • En hverdag på en down-to-earth arbejdsplads med søde og kloge kollegaer

 • Lækre og centrale arbejdsrammer fra vores kontor i Aarhus C

 • Lækker gratis frokostordning

Som studentermedhjælper hos Kruso bliver du en del af et ambitiøst internationalt digitalt bureau, der bobler af energi og brænder for at være de bedste. Du får stor medbestemmelse på de områder, du gerne vil arbejde med – og derfor skal du være klar til at tage ansvar og prøve grænser af. Vi har også kontor og mødeaktiviteter i København, hvor du også kan komme til at deltage.

Hvorfor arbejde i Kruso?

Kruso er et digitalt udviklings- og rådgivningsbureau med mere end 20 års erfaring. Vi er specialiseret i udvikling af komplekse webplatforme og digitale services og er en af Danmarks mest erfarne leverandører af digitale løsninger til både offentlige og private virksomheder. Vi er et godt sammentømret hold på 120 specialister fordelt på vores kontorer i København, Aarhus, Malmø, Gøteborg, Stockholm, Lviv og Lissabon. Vores services inkluderer digital strategi, user experience design, rådgivning, udvikling og drift.  

Vi vægter det sociale højt og er stolte af det stærke fællesskab, som vi har på tværs af hele virksomheden. Derfor afholder vi også forskellige arrangementer som f.eks. biografaftener, fredagsbarer, innovationsdage og årlige weekendture for alle.

Ansøg

Er du, den vi søger? 

Stillingen som Junior Consultant er til tiltrædelse i starten af 2023, så indsend hurtigst muligt en ansøgning samt CV nedenfor.  

Hvis du har nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til pel@kruso.dk

Vi forventer at afholde samtaler løbende. 

Valgfri
Valgfri
Valgfri
Valgfri
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privacy Policy