Kruso Logo
Kontakt os
Tilbage til karriere

Digital Projektleder

Aarhus

Er du en ambitiøs digital projektleder, og er du god til at balancere innovation og struktureret processtyring? Så har vi og vores kunder brug for dig på vores kontor i Aarhus. Vi er et digitalt konsulent- og udviklingshus med kunder som Udenrigsministeriet, Rosendahl, B&O og Lakrids by Johan Bülow.

Du trives i agile projekter, hvor vores teams leverer løsninger på et teknisk niveau, og derfor flytter vi grænser hver eneste dag. I et miljø hvor næsten alt er muligt, er det vigtigt, at projekter bringes sikkert i mål, til tiden, til prisen og i en høj kvalitet. Vi ved, at du lykkes, når der er en fornuftig balance mellem arbejde og privatliv, og vi tilbyder et godt socialt miljø på vores kontorer i København, Aarhus og Malmø.

Stillingen og dine arbejdsopgaver

Du vil primært varetage projekter for mellemstore og store private virksomheder samt offentlige kunder. Ofte involverer projekterne teknisk tunge integrationer, multisites, e-commerce og/eller globalt fokus. Du vil referere til vores COO og blive en del af vores projektlederteam på tværs af København, Aarhus og Malmø. Vores projekter er typisk i størrelsesordenen 500-2000 timer. Vi arbejder agilt i sprint af to uger og arbejder løbende ud fra kundens roadmaps, som du ejer sammen med kunden. Du vil få ansvaret for omkring 10-15 kunder, som skiftevis er mere eller mindre aktive.

Vi gennemfører webprojekter efter vores egenudviklede projektmodel, der er meget agil. Gennem forventningsafstemning med kunden og udviklerne er det din opgave at levere projektet inden for budget og tidsplan. Som et konsulenthus drevet af innovation og udvikling er vi på en rejse, hvor vi vokser løbende – både i størrelse og format. Videreudvikling og forbedring af vores projektmodel er derfor en vigtig del af vores dagligdag og en opgave, du også bliver en del af. Vores kunder er foruden projektleder og udviklingsteam også tilknyttet en Account, som i samarbejde med projektlederen udvikler kunden strategisk og kommercielt.

Overordnet kan dine arbejdsopgaver fordeles mellem 67 % projektledelse og 33 % proces-/resurse-/sprint-planlægning.

Vi forventer:

 • 1-3+ års erfaring som projektleder hos et digitalt bureau eller som it-projektleder for CMS-baseredewebprojekter i en større virksomhed eller organisation.

 • At du brænder for alt digitalt og kan sparre kvalificeret med udviklerne og kunden om digitale problemstillinger.

 • Du forstår og kan agere ud fra gængse projektnøgletal.

 • At du kommunikerer rettidigt og præcist og kan sætte klare mål for projektteamet.

 • Du er struktureret og har sans for detaljer.

Vi tilbyder:

 • Et stærkt fagligt miljø med en uformel omgangstone.

 • Mulighed for at sætte et stort aftryk på, hvordan organisationen og din rolle skal udvikles.

 • En stor og interessant kundeportefølje med masser af udfordringer og spændende projekter.

 • Work-life balance og frihed til at planlægge egen tid.

 • Central beliggenhed i lækre lokaler for alle tre kontorer.

 • God frokostordning og sociale arrangementer.

 • Konkurrencedygtig løn.

Er det noget for dig?

Hvis ovenstående har din interesse, så fremsend CV og ansøgning via formularen på vores hjemmeside. Hardu yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Martin Brinch Petersen på tlf. 21 47 73 94 eller mail mbp@kruso.dk

Vigtige datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt - vi holder løbende samtaler

Ansættelsesdato: Hurtigst mulig

Om Kruso

Kruso er et nordisk digitalt udviklingshus specialiseret i komplekse webplatforme og digitale konsulentservices. Kruso blev etableret i 1998, og vi er i dag 60 konsulenter og udviklere fordelt på kontoreri København, Århus og Malmø. Vores kunder er en lang række kommuner og ministerier samt private virksomheder med fokus på B2B og global e-commerce som Lakrids, B&O, Profil Rejser, 3Shape og Siteimprove.

Ansøg

Søg jobbet ved at udfylde nedenstående formular:

Valgfri
Valgfri
Valgfri
Valgfri
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privacy Policy