Kruso Logo
Kontakt os
Tilbage til karriere

Digital Projektleder

Aarhus

Er du en ambitiøs digital projektleder, og er du god til at balancere innovation og struktureret processtyring? Så har vi og vores kunder brug for dig. Vi er et digitalt konsulent- og udviklingshus med kunder som Udenrigsministeriet, Rosendahl, B&O og Lakrids by Johan Bülow. Lige nu søger vi projektledere til vores kontorer i København og Aarhus.

Du trives i agile projekter, hvor vores teams leverer løsninger på et teknisk niveau, og derfor flytter vi grænser hver eneste dag. I et miljø hvor næsten alt er muligt, er det vigtigt, at projekter bringes sikkert i mål, til tiden, til prisen og i en høj kvalitet. Vi ved, at du lykkes, når der er en fornuftig balance mellem arbejde og privatliv, og vi tilbyder et godt socialt miljø på vores kontorer i København, Aarhus, Malmø, Göteborg og Lviv.

Projektlederstillingen og dine arbejdsopgaver

Du vil primært varetage projekter i størrelsesordenen 500-2000 timer for en blanding af private og offentlige virksomheder. Ofte involverer projekterne teknisk tunge integrationer, multisites, e-commerce og/eller globalt fokus. Du vil referere til vores COO og blive en del af vores projektledelsesteam på tværs af København og Aarhus. Du vil få ansvaret for omkring 10-15 kunder, som skiftevis er mere eller mindre aktive.

Vi gennemfører webprojekter efter vores egenudviklede projektmodel, der er meget agil. Gennem forventningsafstemning med kunden og udviklerne er det din opgave at levere projektet inden for budget og tidsplan. Som et konsulenthus drevet af innovation og udvikling er vi på en rejse, hvor vi vokser løbende – både i størrelse og format. Videreudvikling og forbedring af vores projektmodel er derfor en vigtig del af vores dagligdag og en opgave, du også bliver en del af. Vores kunder er, foruden en projektleder og udviklingsteam, også tilknyttet en Account/kundeansvarlig, som i samarbejde med projektlederen udvikler kunden strategisk og kommercielt.

Vi forventer:

 • 2-4+ års erfaring som projektleder hos et digitalt bureau eller som it-projektleder for CMS-baserede webprojekter i en lignende virksomhed 

 • At du brænder for alt digitalt og kan sparre kvalificeret med udviklerne og kunden om digitale problemstillinger 

 • Du forstår og kan agere ud fra gængse projektnøgletal 

 • At du kommunikerer rettidigt og præcist og kan sætte klare mål for projektteamet 

 • Du er struktureret og har sans for detaljer 

 • At du forstår at motivere dine projektteams 

Vi tilbyder:

 • Et stærkt fagligt miljø med en uformel omgangstone 

 • Mulighed for at sætte et stort aftryk på, hvordan organisationen og din rolle skal udvikles 

 • En stor og interessant kundeportefølje med masser af udfordringer og spændende projekter 

 • Work-life balance og frihed til at planlægge egen tid 

 • Central beliggenhed i lækre lokaler for alle kontorer 

 • God frokostordning og sociale arrangementer 

 • Konkurrencedygtig løn og personalefordele 

Er det noget for dig?

Hvis ovenstående har din interesse, så fremsend CV og ansøgning via formularen på vores hjemmeside. Hardu yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Martin Brinch Petersen på tlf. 21 47 73 94 eller mail mbp@kruso.dk

Detaljer

Ansættelsessted: Aarhus eller København 

Ansøgningsfrist: Vi holder løbende samtaler

Ansættelsesdato: Hurtigst mulig

Hvorfor arbejde i Kruso?

I Kruso tillader vi os selv at være nysgerrige. Vi udforsker nye teknologier og nye måder at arbejde på for at udvide vores bevidsthed. Vi gør en ære ud af at levere kvalitetshåndværk i alle vores løsninger. Og vigtigst af alt, vi bekymrer os om hinanden og den verden, hvor vi som enkeltpersoner og som virksomhed spiller vores rolle.

Kruso er et dynamisk og åbent miljø, hvor vi elsker at samarbejde og dele viden med hinanden og arbejde sammen om løbende at forbedre os selv. Vi har en stærk professionel kultur, hvor vi fokuserer på at finde og udvikle de bedste løsninger til vores kunder. Samtidig er vi stolte af et afslappet arbejdsmiljø er en fleksibel arbejdsplads, der har plads til alle og forskellige individuelle behov. Derfor har vores medarbejdere stor frihed til selv at strukturere deres arbejdstimer.

Vi vægter det sociale højt, og er stolte af det stærke fællesskab vi har på tværs af hele virksomheden. Derfor afholder vi også forskellige arrangementer såsom KrusoKino, fredagsbarer og årets weekendtur for alle Krusaders. Indimellem har vi en virksomhedsomspændende innovationsdag, hvor teams og enkeltpersoner vælger emner at arbejde med for at lære og dele nye teknologier.

Kruso er en af Danmarks mest erfarne leverandører af digitale løsninger til både offentlige og private virksomheder. Vi er omkring 45 udviklere på vores kontorer i centrum af København, Århus, Malmø, Gøteborg og Lviv. Vores tjenester inkluderer digital strategi, rådgivning, udvikling og support baseret på .Net.

Ansøg

Søg jobbet ved at udfylde nedenstående formular:

Valgfri
Valgfri
Valgfri
Valgfri
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privacy Policy