Kruso Logo
Kontakt os
Tilbage til karriere

Senior .NET Backend Udvikler

København

Er du en erfaren og passioneret backend-udvikler med solid .NET erfaring? Ønsker du at arbejde i en virksomhed i vækst, der tror på at vokse sammen som et team og er ambitiøs om at være den bedste teknologipartner for vores kunder?

Din vigtigste opgave som .NET Udvikler vil være at udvikle de bedst mulige webløsninger til vores kunder primært baseret på Sitecore / Umbraco og .NET technology stack. Vi leder efter nogen med en passion for at oprette gode løsninger og evnen og ønsket om at hjælpe virksomheden og teamet løbende med at forbedre sig i retning af ekspertise.

Vi forventer, at du bidrager med drive og dedikation og tilbyder et arbejdsmiljø, hvor alle betyder noget, og der er plads til personlig og professionel vækst. Kruso vokser også og tilbyder den rette kandidat en god mulighed for at påvirke vores retning som virksomhed.

Hvad vi forventer af dig:

  • Du er ekspert i kodning: Når alt kommer til alt er kodning det, vi gør.

  • Webudvikling er din professionelle passion: Når det kommer til webudvikling, .Net, DevOps og CMS, ved du, hvor det sker.

  • Du er ambitiøs: Du vil være den bedste og konstant forsøge at forbedre dig.

  • Du er en holdspiller: Du kan lide det daglige samarbejde og give-and-take af teamudvikling.

  • Kvalitet betyder noget: Vores primære mål er at skabe de bedst mulige løsninger til vores kunder, så vi skal virkelig være opmærksomme på kvaliteten af vores kode.

Ud over ovenstående forventer vi, at du har:

  • Mulighed for at arbejde fra vores kontor i København

  • Hvis du ikke er EU-borger, skal du have en EU-arbejdstilladelse

Hvad bliver dine opgaver?

Som .NET Backend-udvikler er dit job at kode og hjælpe dit team med at skabe og levere gode løsninger til vores kunder. Bortset fra at være udvikler på et af vores Tech-team, vil du også være en del af et client-facing team, der har til opgave at forstå kundens krav og arbejde tæt sammen med vores kunder. Du arbejder med store løsninger og avancerede integrationer, både som udvikler og som mentor for dine yngre kollegaer.

Hvorfor arbejde i Kruso?

Kruso er et dynamisk og åbent miljø, hvor vi elsker at samarbejde og dele viden med hinanden og arbejde sammen om løbende at forbedre os selv. Vi har en stærk professionel kultur, hvor vi fokuserer på at finde og udvikle de bedste løsninger til vores kunder. Samtidig er vi stolte af et afslappet arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle.

Indimellem har vi en virksomhedsomspændende innovationsdag, hvor teams og enkeltpersoner vælger emner at arbejde med for at lære og dele nye teknologier.

Kruso er en af ​​Danmarks mest erfarne leverandører af digitale løsninger til både offentlige og private virksomheder. Vi er omkring 45 udviklere på vores kontorer i centrum af København, Århus, Malmø, Gothenburg og Lviv. Vores tjenester inkluderer digital strategi, rådgivning, udvikling og support baseret på .Net.

Hvis du spørger os, hvad vi laver, vil vi gerne svare med 3 D'erne: digital, difficult, .Net.

Hvordan ansøger jeg?

Ansøg jobbet ved at udfylde nedenstående formular. Hvis du har spørgsmål om jobbet, bedes du kontakte nsb@kruso.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvis du vil vide, hvordan Kruso A / S, som dataansvarlig, indsamler og behandler personlige oplysninger om dig i forbindelse med håndtering af jobansøgninger og rekruttering af medarbejdere, kan du læse vores "Persondatapolitik for ansøgere og rekruttering" her;

https://app.complycloud.com/umbraco/surface/DocumentsSurface/GetPresignedUrl/?DocId=sOkGHcir8MLetHTrGxlJEBS6rVlfvqsFfndKu3Z5ltQ%3d

Ansøg

Søg jobbet ved at udfylde nedenstående formular:

Valgfri
Valgfri
Valgfri
Valgfri
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privacy Policy