Kruso Logo
Kontakt os
Tilbage til karriere

Backend Developer

Aarhus

Er du en erfaren og passioneret backend-udvikler? Ønsker du at arbejde i en virksomhed i vækst, der tror på at vokse sammen som et team, og som er ambitiøs omkring at være den bedste teknologipartner for vores kunder?

Din vigtigste opgave som backend-udvikler bliver at udvikle de bedst mulige løsninger til vores kunder baseret på .Net teknologistack ved hjælp af Umbraco, Sitecore, Episerver eller skræddersyede løsninger. Vi søger en person med en passion for at bygge gode løsninger, og med evnen og lysten til at hjælpe virksomheden og teamet løbende med at forbedre sig i retning af excellence.

Vi forventer, at du bidrager med drive og dedikation og tilbyder et arbejdsmiljø, hvor alle betyder noget, og hvor der er plads til personlig og faglig vækst. Kruso er også i vækst og giver den rette kandidat en god mulighed for at påvirke vores retning som virksomhed.

Hvad vi forventer af dig:

  • Du skriver fantastisk kode: I slutningen af dagen er kodning det, vi laver.

  • Udvikling er din professionelle passion: Når det kommer til udvikling, .Net, devops og CMS, ved du, hvor det sker.

  • Du er ambitiøs: Du vil være den bedste og søger hele tiden at forbedre dig.

  • Du er en holdspiller: Du kan lide det daglige samarbejde og teamudvikling.

  • Kvalitet betyder noget: Vores primære mål er at bygge de bedst mulige løsninger til vores kunder, så vi er nødt til og forventer at vi bekymre os om kvaliteten af vores kode.

  • Udover ovenstående forventer vi, at du har: Evnen til at arbejde fra vores Aarhus kontor Hvis du ikke er EU-borger, har du en EU-arbejdstilladelse

Hvad kommer du til at lave?

Som backend-udvikler er dit job at skrive god kode og hjælpe dit team med at skrive og levere fantastiske løsninger til vores kunder.

Udover at være udvikler på et af vores teams, vil du også være en del af et kundevendt team, der har til opgave at forstå kundens krav og arbejde tæt sammen med vores kunder. Du kommer til at arbejde med storskalaløsninger og avancerede integrationer, både som udvikler, og som mentor for dine yngre kollegaer.

Hvis du har kompetencer til og ambitioner i forhold til roller som Lead Developer eller Client Lead, giver vi mulighederne for at få det til at ske.

Hvorfor arbejde i Kruso?

Kruso er et dynamisk og åbent miljø, hvor vi elsker at samarbejde og dele viden med hinanden og arbejde sammen om løbende at forbedre os selv. Vi har en stærk professionel kultur, hvor vi fokuserer på at finde og udvikle de bedste løsninger til vores kunder. Samtidig er vi stolte af et afslappet arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle.

Indimellem har vi en virksomhedsomspændende innovationsdag, hvor teams og enkeltpersoner vælger emner at arbejde med for at lære og dele nye teknologier.

Kruso er en af ​​Danmarks mest erfarne leverandører af digitale løsninger til både offentlige og private virksomheder. Vi er omkring 40 udviklere på vores kontorer i centrum af København, Århus og Malmø. Vores tjenester inkluderer digital strategi, rådgivning, udvikling og support baseret på .Net.

How to apply

Søg jobbet ved at udfylde nedenstående formular. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på job@kruso.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvis du vil vide, hvordan Kruso A/S som dataansvarlig indsamler og behandler personoplysninger om dig i forbindelse med håndtering af jobansøgninger og rekruttering af medarbejdere, kan du læse vores "Persondatapolitik for ansøgere og rekruttering" her;

https://app.complycloud.com/umbraco/surface/DocumentsSurface/GetPresignedUrl/?DocId=sOkGHcir8MLetHTrGxlJEBS6rVlfvqsFfndKu3Z5ltQ%3d

Ansøg

Søg jobbet ved at udfylde nedenstående formular:

Valgfri
Valgfri
Valgfri
Valgfri
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privacy Policy