Kruso Logo
Kontakt os

Tid til at opgradere til en ny version af Umbraco?

Vi giver dig et par gode grunde til, at du bør opgradere til en nyere version af Umbraco.

Umbraco 7 er indtil udgivelsen af Umbraco 8 i februar 2019 blevet opdateret regelmæssigt med bug fixes, features, sikkerhedsopdateringer mm.  

I juli 2021 gik Umbraco 7 ind i security-only fasen, hvilket betyder at Umbraco 7 opdateringer kun vil bestå af sikkerhedsopdateringer og kritiske fejlrettelser, hvilket vil fortsætte indtil den 30. september 2023. Arbejdet og vedligeholdelsen af funktioner og ikke-kritiske fejlrettelser er således officielt sluttet for Umbraco 7.  

Al support til Umbraco 7 afsluttes.

I september 2023 stoppes al support til Umbraco 7, da den når sin udløbsdato. Derefter anbefales det ikke længere at bruge denne major. 

Umbraco 8 er en stor opgradering af CMS’en fra umbraco 7 og et stort skridt fremad når det kommer til at gøre arbejdet med Umbraco mere simpelt ift. At udvide, redigere, publicere. Derfor er det en god idé at migrere fra umbraco 7 til 8 nu. Det er ikke muligt bare at opdatere, du skal migrere det indhold, der kan migreres, og genskabe resten i det nye Umbraco 8 site. 

Hvorfor opgradere din Umbraco?

Med hver ny udgivelse af Umbraco får du et CMS, der er enklere. Enklere for redaktører, udviklere, webbureauer - de daglige brugere af Umbraco. Både umbraco 8, 9 og 10 bliver regelmæssigt vedligeholdt med fejlrettelser, nye funktioner og sikkerhedsrettelser af Umbraco HQ.  

Kontakt os

Har du brug for hjælp til , hvad du skal gøre for at opgradere til en nyere version af Umbraco?  

Vi tager gerne en snak med dig! Kontakt vores CCO Kenneth Ryle Thorsson.

kth@kruso.dk

+45 40 25 66 30