Kruso Logo
Kontakt os

Kruso åbner nyt kontor i Lissabon.

Kruso har gennem længere tid haft gode erfaringer fra vores samarbejde med outsourcing-huset Share-IT i Portugal, men nu er vi klar til at gå all-in.

Kruso er et nordisk tech-bureau, vores hjemmebane er Skandinavien, og det er her, at vi fremadrettet vil sælge vores løsninger. Vi har i forvejen et udviklingskontor i Lviv, hvor vi har dygtige udviklere ansat til at levere ind på danske og svenske projekter. Derfor ser vi det som en enorm styrke, at vi nu kan tiltrække dygtige medarbejdere i både Danmark, Sverige, Ukraine og Portugal.

Vi åbner nu endnu et udviklingskontor i Lissabon med et ønske om at overføre kulturen i Kruso til vores portugisiske udviklere. Der skal være plads til at hjælpe hinanden og at stille spørgsmål, og derudover ønsker vi at være så transparente som overhovedet muligt i vores udviklingsproces. Dette kan vi bedst opnå ved at åbne vores eget kontor. 

De første tanker om at åbne kontoret i Portugal opstod i efteråret 2021. Siden da har vi brugt tiden på at finde den rigtige person til at åbne kontoret, få oprettet et portugisisk selskab og på at finde lokaler. I første omgang faldt vores valg på et delt kontor centralt i Lissabon, Second Home. Vi har valgt at sende Morten Ebsen, en af vores senior udviklere, til Lissabon for at starte kontoret op og vores forventning er, at der vil være op til 10-12 frontend –og backend udviklere ansat på kontoret inden for det næste år. Når vi har lidt mere kendskab til byen, og når vi har brug for mere plads, vil vi finde en mere permanent kontor-løsning til vores ansatte. 

I øjeblikket er det et spørgsmål om at få sat kontoret godt i gang, og så glæder vi os bare til i bedste Kruso-stil at samle folk om det, vi gør bedst.

- Morten Ebsen, Manager