Kruso Logo
Kontakt os

FDIH.

Kruso er stolte medlemmer af FDIH - Foreningen for Dansk Internet Handel.

Stærkere vilkår for internethandel

Kruso er selvfølgelig medlem at brancheorganisationen FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel). Vi bruger aktivt vores medlemskab på at styrke og forbedre forholdende for dansk internethandel. Vi er ikke bange for at gå ind i en organisation som også politisk sætter sit aftryk på fremtiden for både webshops og leverandører. Blandt andet sidder Ole Jensen (CCO for Kruso) i FDIH’s Advisory Board for leverandører for ad den vej påvirker udviklingen for internethandel.

Vi mener at vi som leverandør har en direkte forpligtelse for at levere produkter og services, der højner kvaliteten af dansk såvel som global e-commerce. Samtidig mener vi også det er vores pligt, at gå foran markedet og den umiddelbare efterspørgsel ved at forudse tendenser og retninger i markedet. Således kan vi både stille krav om kvalitet, progression og bæredygtighed til vores kollegaer og økosystemet, som skaber vilkårene for forbrugere og webshops. I økosystemet er medregnet både software og service leverandører, politikere og uddannelse.

Danmark er et land i digital førerposition og vi ønsker at bevare det sådan i både modspil og medspil med globale internationale spillere. Kruso er stolte medlemmer af FDIH og vi er glade for samarbejdet og de muligheder vi får for både at holde os aktuelt opdateret på tendenser og domæne viden for e-com, men også kunne bidrage med teknisk komplekse løsninger og ekspert rådgivning.