Kruso Logo
Kontakt os

Digital bære­­dygtighed.

Webinar med digital bæredygtighedsekspert Gerry McGovern

Er du tvivl om hvad digital bæredygtighed helt præcist er? Så er du ikke alene. Digital bæredygtighed er ikke et quick fix, der kan implementeres fra den ene dag til den anden. Det er en strategisk disciplin, der skal gennemtænkes fra a-z, men som kan tilføje helt nye aspekter til jeres forretningsmodel.

Gerry McGoven har gennem årene udgivet otte bøger. Hans seneste, World Wide Waste, undersøger den indvirkning, det digitale har på miljøet. Han har derudover udviklet Top Tasks, som er en forskningsmetode, der hjælper med at identificere, hvad der virkelig betyder noget for mennesker. The Irish Times har beskrevet Gerry som en af fem visionære, der har haft stor indflydelse på udviklingen af nettet. Vil du lære mere om digital bæredygtighed?

Tilmeld dig vores webinar hvor vi inviterer forfatter og ekspert i digital bæredygtighed, Gerry McGovern, til at fortælle os om, hvordan det digitale er er en stor forureningsindustri og hvad vi kan gøre for at forbedre dette.

Kom og vær med!

Den grønne techverden

Digital bæredygtighed kan være en svær mundfuld for de fleste. Ikke desto mindre er det et måltid vi bliver nødt til at se i øjnene og være parate til.

Der kan være mange indgangsvinkler til at skabe et mere bæredygtigt web, der skåner miljøet og ikke går på kompromis med brugeroplevelsen.

Er du usikker på, hvad digital bæredygtighed helt præcist vil sige, og har du mod på at få åbnet nogle døre til en verden du måske ikke har set før?

Se vores samtale om hvilken størrelse digital bæredygtighed egentligt er lige her!

Hvad handler webinar om?

Gerry McGovern har dedikeret sin karriere til at hjælpe organisationer med at levere bedre digitale kundeoplevelser. Dette gør han gennem en bæredygtig tilgang, med den primære mission om at vi skal bevæge os mod en mere bæredygtig digitalisering.

The Irish Times har beskrevet Gerry som en af ​​fem visionære, der har haft stor indflydelse på udviklingen af ​​nettet. Han har optrådt på BBC, CNN og CNBC tv, deltaget i forskellige radioshows og medvirket i adskillige trykte medier. Han er grundlægger og administrerende direktør for Customer Carewords.

Senest har Gerry kastet sig over emnet digital bæredygtighed og er forfatter til bogen "WORLD WIDE WASTE How digital is killing our planet - and what we can do about it"

I sin bog har han nøje dokumenteret hvordan tech er med til at skade kloden og hvordan vi kan gøre noget ved det. Det er ikke kun de tonsvis af kasseret computerhardware, der bekvemt er dumpet i tredjeverdenslande. Hver gang en e-mail downloades, bidrager den til den globale opvarmning. Hvert tweet, søgning, kontrol af en webside skaber forurening.

Sammen med Gerry dykker vi ned i den digitale verden og kigger på nogle af de større problematikker, der truer og hvordan vi kan bidrage til at forbedre dette ved at reducere de digitale spor vi efterlader os.

Praktisk information

Tid & sted

30. August 2022 Kl 10.00 - 11.30

Online via Microsoft Teams

Målgruppe

Webinaret er til dig som gerne vil have digital bæredygtighed ind under neglene. Du sidder til hverdag i jeres organisations digitale afdelingen og har ansvaret for alt webrelateret indhold. Om du er den øverste chef eller manden på gulvet er irrelevant - så længe du er klar på at se din organisations digitale gøren i et bæredygtigt perspektiv.

Værter

Anders Frey Birkmose, CIO I Kruso.

Gerry McGovern, forfatter og ekspert i digital bæredygtighed.

Webinaret vil foregå på engelsk