Kruso Logo
Kontakt os

Episerver Commerce.

Episerver Commerce til nethandel lokalt og globalt

Uanset hvilke mål, du har med din webshop, kan du bruge Episerver Commerce som platform til at nå dem. Skaler din nethandel op fra lokal til global, tilføj nye webshops, funktioner og sprog inden for den samme systemløsning.

Episerver Commerce har mange avancerede funktioner, men er samtidig meget brugervenligt.

Episerver Commerce er fuldt integreret med Episerver CMS. Det giver store fordele i forhold til deling af indhold og funktioner på tværs af hele løsningen. Du kan også nemt integrere til en række andre systemer, herunder til marketing automation.

Episerver er bygget i .NET og bliver løbende opdateret hver uge.

Episerver er den største leverandør af CMS-løsninger i Norden og har været i kraftig vækst i Danmark de seneste år. Der er et stort udviklerforum omkring systemet og mange muligheder for add-ons.

Velegnet til alle typer nethandel

Episerver Commerce er en fremragende platform til alle former for nethandel og digital markedsføring:

  • Kombination af fysiske butikker og webshops

  • Nethandel direkte til kunden – B2C

  • Nethandel mellem virksomheder – B2B

  • Professionel medlemshåndtering og salg i nonprofit organisationer 

Et ægte integreret system

Episerver Commerce platformen er en fuldt integreret løsning, der omfatter både content management (CMS), funktioner til digital marketing og digital commerce til webshops.

I modsætning til de fleste andre systemer til webshops og e-handel, er Episerver Commerce en ægte integreret løsning. Hvis du i forvejen har Episerver CMS+Marketing, køber du blot Commerce-delen, så er du klar til også at lave webshops.

Design hele kunderejsen med Episerver Commerce

Med Episerver Commerce kan du designe hele kundens rejse fra den første opmærksomhed, frem til købet og opbygningen af den langvarige loyalitet.

  • Præsentér optimalt indhold med automatisk A/B-test. Med Episerver kan du automatisk teste forskellige versioner af dit budskab og lade Episerver prioritere den version, der giver den ønskede brugeradfærd og højeste konvertering.

  • Find og opdyrk kundeemner gennem marketing automation. Med Episerver kan du opfange nøgleinformationer om kundeemner og automatisk sende dem til dit marketing automation eller CRM-system. Du kan pleje de potentielle kunder med konsistent og personaliseret indhold ved på tværs af de platforme, hvor de møder dine tilbud. Del informationer på tværs af systemerne og optimer dit indhold.

  • Gennemfør kampagner på tværs af kanaler og markeder. Skab sammenhæng i dine budskaber på tværs af sociale medier, in-store og online medier. Med Episerver Campaign Management kan du håndtere både enkle og komplekse kampagner. Målret mod bestemte målgrupper eller markeder og styr dine rabatter – også selvom du har mange af dem.

  • Udnyt søgninger optimalt med automatiske landing pages. Du kan mærke en side op med mange specifikke og længere søgetermer, de såkaldte ”long-tail”-søgetermer. Så knytter du siden til et eller flere af de temaer, du har valgt at definere for dit indhold. Når brugeren søger på nogle af disse meget specifikke termer, kan Episerver automatisk danne landingssider med det rette indhold. Dermed kan du opnå bedre søgeresultater og større konvertering på specifikke søgetermer.

  • Få højere klikrater og loyalitet med personalisering. I Episerver kan du på et øjeblik personalisere ethvert indholdselement – sider, fotos, videoer eller endda en enkelt sætning. Når du kombiner de data, du får om brugerens adfærd på sitet med dit integrerede marketing automation system, kan du præsentere brugeren for højt personaliseret kampagneindhold. Dermed bliver flere brugere længere på siden og klikker sig videre til relevant indhold.

E-handelsløsning med Episerver hos Kruso

Kruso guider dig gennem alle faser ved etablering af din webshop i Episerver Commerce. Vi kender alle de avancerede muligheder og integrerer Episerver Commerce med dine systemer. Hele tiden med fokus på dine forretningsmæssige mål.