Kruso Logo
Kontakt os

Publify.

En platform udviklet specielt til kommuner.

Publify er en solid, avanceret og gennemtestet webløsning specialiseret til kommuner og offentlige virksomheder. Platformen skaber en masse synergier og giver samtidig rum til individuelle behov. Vi forvalter Publify igennem et udviklingsfællesskab, der baseres på deleøkonomi og medbestemmelse.

Besøg publify.dk

Som en del af at skabe et adskilt univers for Publify har vi udviklet en hjemmeside, der udelukkende er for det kommunale udviklingsfællesskab. Her kan du læse meget mere om softwaren og de funktionaliteter denne har.

Besøg publify.dk

Udfordring

De danske kommuner har over de seneste år oplevet et større krav til digitalisering af de services, som de kan tilbyde til borgerne. Samtidigt bliver kommunerne mødt med budgetnedskæringer og færre midler til at udføre dette. Løsningerne skal med andre ord være billigere, større og bedre.

Løsning

Kruso har skabt Publify, der samler de danske kommuner i et udviklingsfællesskab om en fælles software, baseret på det brugervenlige CMS; Umbraco. Systemet indebærer en standardløsning, hvor de vigtigste komponenter for en kommunal hjemmeside indgår. Samtidigt har hver kommune mulighed for at få skræddersyet individuelle løsninger og et unikt design, der understøtter kommunens individuelle identitet. Derudover indgår medlemmerne i et udviklingsfællesskab, hvor kommunerne sammen finder frem til nye moduler og features, som implementeres i Umbraco-systemet. Kommunerne i udviklingsfællesskabet bruger hinanden til at sparre og vidensdele og skaber sammen en bedre digital oplevelse for borgerne.

Resultat

Publify består i dag af 18 kommuner, som tilsammen servicerer over 1.000.000 borgere. Kommunerne har i fællesskab været med til at udvikle mere end 60 forskellige moduler og features, som er specielt udtænkt til at sikre en høj offentlig digital service og brugeroplevelse for borgere og webredaktører.