Kruso Logo
Kontakt os

Udenrigsministe­riet Subsites.

Tre sites - én løsning. Invest In Denmark, The Trade Council og Denmark.dk.

The Trade Council er en del af Udenrigsministeriet og løser opgaver for private virksomheder inden for eksport, innovation, internationalisering og investeringer. Invest in Denmark er en del af The Trade Council og arbejder for at tiltrække udenlandske investeringer og virksomheder til Danmark. Mens Denmark.dk er et brand site for Danmaek. Alle tre sites drives af Udenrigsministeriet.

Udfordring

Både The Trade Council, Denmark.dk og Invest in Denmark ønskede en opdatering af deres websites til et mere moderne design samt en digitalisering af deres kunderettede kommunikation. De ønskede at skabe synergi på tværs af deres individuelle stærke brands og platforme med mulighed for mere målrettet, målbar og leadgenererende markedsføring. Herudover ønskede all tre brands forskellige individuelle løsninger, så som muligheden for at skabe long reads artikelsider med fleksible indholdsblokke i form af tekst, billeder, videoer, citater, karruseller, faktabokse og meget andet, samt mulighed for en mere moderne oplevelsesorienteret navigation baseret på dynamiske lister styret af emneord, der knytter relateret indhold sammen.

Løsning

Kruso har lavet én fælles løsning udviklet i Sitecore, som bygger på Sitecores anbefalede arkitekturprincip, Helix. Med en agil og proaktiv proces har vi lavet en fælles skalerbar løsning med rig mulighed for flere sites, flere features samt nye skins. Hver gang et nyt site kræver et nyt design, udarbejder vi det i løsningen på en måde, så alle relevante eksisterende features får en visning i det nye design, og så et nyt skin kan genbruges af andre sites fremadrettet. De nye sites er baseret på en taksonomistruktur, der sikrer, at det nyeste og mest relevante indhold fremhæves. Siderne er opbygget modulært med forskellig funktionalitet, og der er lavet en taksonomimotor, som hverken er bundet af faste emneord eller kategorier. Dermed er der fleksible layoutmuligheder, som stadig holdes i de rette farver og opsætning. Samtidig er der lavet et hjælpesite, som gennem de forskellige moduler kan dokumentere sig selv, hvilket er med til at skabe større brugervenlighed for redaktørerne på de forskellige sites.

Resultat

Resultatet er én fælles og fleksibel løsning, som har være med til at give hvert site nye funktioner, da de individuelle funktioner er tilgængelige på tværs af alle tre sites. Derudover er der skabt et rigtig godt udgangspunkt, der gør det muligt at oprette nye sites ud fra samme grundprincip - super hurtigt. Dette giver frihed og sparer Udenrigsministeriet både tid og penge i deres videre digitale arbejde. Dette har været muligt gennem en løsningsorienteret og fleksibel tilgang samt et tæt løbende samarbejde. Denmark.dk er det senest lancerede site i løsningen, men der er planer om flere sites i fremtiden.

Vi er glade for den del af løsningen, der er implementeret indtil videre, som i høj grad lever op til vores forventninger.

- Udenrigsministeriet

Mød holdet