Kruso Logo
Kontakt os

Apptus.

Skalérbar løsning med Apptus eSales

Vi kan hjælpe dig med at levere relevante online kundeoplevelser ved hjælp af den skalerbare merchandising-løsning Apptus eSales. Løsningen øger dit salg i forhold til dine forretningsmål (såsom fortjeneste, omsætning eller konverteringsfrekvens) på en automatisk måde ved hjælp af maskinlearning som optimerer eksponeringen af ​​produkter, filtre og kampagner gennem søgning, navigation, produktanbefalinger og bannere. Ved at bruge en automatiseret merchandising-løsning som Apptus eSales fremskyndes den kontinuerlige optimering af dit websted, da behovet for manuel rutinearbejde reduceres kraftigt, samtidigt med at antallet af regelbaseret optimeringer mindskes.

Apptus eSales bruger adfærds- og indholdsdata til at optimere indholdet på hver side til hver enkelt besøgende. Da præsentationslaget holdes uden for tjenesten, kan det bruges til at optimere merchandising i hver kanal og enhed. Løsningen bruges af mange af de største og mest trafikintensive sider i det nordiske detail marked samt globale brands.

Kruso og Apptus kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din e-handelsinvestering, uanset om det handler om at optimere din nuværende løsning eller at foretage en re-platforming. Kontakt os i dag, hvis I ønsker at diskutere merchandiseringsstrategi for jeres virksomhed.